-1
archive,post-type-archive,post-type-archive-portfolio_page,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Pompoen-tartelette met bietjes, tijm en zachte geitenkaas

Pompoen-tartelette met bietjes, tijm en zachte geitenkaas

Ingrediënten (6 tartelettes) - 6 velletjes bladerdeeg (ontdooid) - 400 gram flespompoen - 4 eieren - 1 (witte of gele) ui - 1 teentje knoflook - 3 à 4 kleine bietjes - Blaadjes van een paar takjes tijm - 40 gram zachte geitenkaas - Peper & zout Benodigdheden - 6 tartelette-vormen Bereiding Voor de bietjes: Ochtend of dag van

0