501
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-501,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

PRIVATE DINING

Er zijn veel gelegenheden die om een informeel, fijn etentje vragen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of jubileum, een uitgebreid kerstdiner of zelfs een begrafenis. Indruk maken op potentiele klanten tijdens een zakelijke borrel, een gezellig avondje voor familieleden organiseren – er zijn vele redenen om een kok aan huis te verkiezen boven een restaurant of cateringbedrijf. Kooklijn maakt dit mogelijk.

 

WERKWIJZE
Want hoe fijn is het om voor gastvrouw of –heer te kunnen spelen in je vertrouwde omgeving, zonder je druk te hoeven maken over voorbereidingen zoals boodschappen doen, zorgen voor een mooi opgemaakte tafel of de stapel vaat achteraf? Kooklijn neemt je dit alles uit handen, zodat je je volledig kunt richten op je gasten en met hen kunt genieten van een ongedwongen maaltijd zonder tijdsdruk of afleiding. Ook wanneer je te maken hebt met gezelschap met specifieke eet- of dieetwensen, biedt private dining een uitkomst.

kooklijn_prive_kok
kooklijn_thuis_kok
kooklijn_thuiskok

Kooklijn werkt met eerlijke, biologische producten. In overleg stel ik een passend menu op, waarbij gevarieerd kan worden in bijvoorbeeld de hoeveelheid gangen of de vorm waarin je dit wilt. Wel of niet aan tafel, een lopend buffet, gerecht voor gerecht of juist een tafel vol met hapjes enzovoorts. Ook bijpassende wijnen bied ik graag aan op basis van drie prijscategorieën.

 

PRIJZEN
Kosten voor een kok op locatie laten zich niet samenvatten in een vaststaand bedrag. Het bedrag is afhankelijk van onder andere: specifieke wensen, het aantal gasten (al dan niet extra hulp in de keuken nodig), met of zonder wijnarrangement, wel of geen aankleding van de tafel en gebruik van servies, wensen voor bestek en linnen.

thuis uit eten

Neem contact op