2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

PROEFDINER

Experimenteren, testen, uitproberen en vooral proeven. Wie wil dit nu niet?

 

Ik haal altijd veel plezier uit het proberen van nieuwe gerechten. Na het schaven aan de recepten (veelal door het aanpassen naar gluten- en lactosevrije varianten en/of fodmap-proof maken) is het altijd weer leuk om te zien hoe gasten mijn nieuwe gerechten waarderen.

 

Eén keer in de 2 à 3 maanden organiseer ik daarom met veel plezier een proefdiner. Schuif gezellig aan en laat je verrassen door heerlijke smaken in een fijne huiselijke sfeer. Voor €20 (excl. drankjes) kun je genieten van een 3 tot 4 gangen-diner.

 

DEELNAME
Afhankelijk van het aantal ‘proevers’ die zich hebben aangemeld zal het diner doorgaan: minimaal 6 en maximaal 10 proevers. Je komt aan tafel te zitten met verschillende mensen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je als groep van 10 op te geven.

comingsoon_beige

SCHUIF GEZELLIG AAN

neem contact op