499
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-499,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

SMALL EVENT

CATERING

Naast klassiek dineren aan tafel, verzorgt Kooklijn ook small event catering. Dank daarbij aan verschillende kleine hapjes of een uitgebreide borrel voor je verjaardag of housewarming. Of wat dacht je van een (zakelijke) lunch, een high tea of een andere gelegenheid waarin deze vorm van catering tot zijn recht komt?

 

Met mooie (biologische) en verse ingrediënten zorg ik dat jouw lunch, verjaardag of high tea er niet alleen geweldig uit ziet, maar ook heerlijk smaakt en volledig aansluit op jouw wensen. Zijn er vrienden, familieleden en/of collega’s met allergieën? Geen enkel probleem. Door mijn persoonlijke achtergrond ben ik hier helemaal in thuis en zal het ook voor diegene een feestje zijn.

small_event_catering
small event catering
small event catering

WERKWIJZE
In tegenstelling tot bij private dining, zal ik het grootste gedeelte in mijn eigen keuken voorbereiden. Op de door jouw gewenste locatie zorg ik, indien nodig, voor de laatste kookacties, de finishing touch en dat alles klaar staat. Het gebruikte servies en glaswerk hoeft alleen afgespoeld te worden. Daarna mag het weer in de kratten en kom ik dat op een afgesproken moment weer ophalen. Ik doe de afwas en zorg dat het weer teruggebracht wordt bij de verhuurder (indien van toepassing).

 

PRIJZEN
Kosten voor small event catering laten zich niet samenvatten in een vaststaand bedrag. Het bedrag is afhankelijk van: specifieke wensen, het aantal gasten (al dan niet extra personeel nodig in de voorbereiding), met of zonder drankjes, wel/geen aankleding en eventueel het gebruik van servies, bestek en glaswerk.
De prijzen zijn altijd inclusief btw en reiskosten.

SMAKEN DIE JE RAKEN

neem contact op